Opleidingskalender
2020-2021

Opleidingskalender
2020-2021

Welkom bij de Gymfed-opleidingskalender!

Wij zijn blij om jullie hierbij de tiende editie voor te stellen van de Gymfed-opleidingskalender. Een jubileum dat we speciaal willen vieren, met de allereerste online versie.

Met deze kalender willen we nog steeds alle opleidingen in de brede zin van het woord bundelen. Deze seizoenskalender biedt iedereen de mogelijkheid om de lange termijn te plannen en de opleidingen zoveel mogelijk af te stemmen op clubtrainingen, school- of werksituatie hobby’s,…

Hoewel we geprobeerd hebben om zo goed mogelijk te plannen, kunnen er nog steeds extra opleidingsinitiatieven georganiseerd worden door bijvoorbeeld: een buitenlandse lesgever die in BelgiĆ« is, nieuwe trends die zich voordoen, … In dat geval wachten we geen jaar, maar zullen deze initiatieven via www.gymfed.be, de nieuwsbrieven en alle andere communitiekanalen aangekondigd worden.

Niet alleen trainersopleidingen, maar ook opleidingsinitiatieven voor juryleden en gymnasten, dansers en skippers komen in deze kalender aan bod. Je vindt hier dus voor elk wat wils.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel dan niet om ons te contacteren.

#wearegym

We staan steeds tot uw dienst

Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent
Tel: 09 243 12 00

info@gymfed.be